Yhteistyöt

Designkavereiden somekanavissa hurahdetaan kotimaiseen designiin aidolla ja iloisella otteella ja toteutetaan erilaisia someyhteistöitä kotimaisten brändien kanssa.

Someyhteistyöt

Haluatko yrityksellesi näkyvyyttä Designkavereiden somekanavissa, joissa on valmis kotimaisesta designista kiinnostunut kasvava designkavereiden joukko?

Tarjoamme kanavissamme näkyvyyttä erilaisista kampanjaluontoisista yhteistöistä ja tempauksista pidempiaikaisiin yhteistöihin. Kysy lisää, niin ideoidaan just sulle sopiva yhteistyöpaketti!

Tutustu Designkavereiden somekanaviin lisää mediapaketista!

Referenssit

Kurkkaa alta, mitä meidän kanssa yhteistyötä tehneet kaverit kertovat!

Lovanna Lingerie

Lovanna Lingerie

“Oltiin oikein tyytyväisiä toteutukseen! Meidänkin ig näyttää nyt jotenkin iloisemmalta ja aidommalta!”

– Maria Kinnunen / yrittäjä Lovanna Lingerie

Koto Designmarket

Koto Designmarket

“Yhteistyö Designkavereiden kanssa oli vaivatonta ja sujuvaa. Designkavereilta tuli paljon ideoita, ja meidän ei tarvinnut kuin antaa tuotteet kuvauslainaan ja luoda alekoodi, muuten toteutus sujui tehokkaasti Designkavereiden päässä. Me saatiin käyttöön kivoja tuotekuvia ja näkyviä tuloksia syntyi lyhyenkin kampanjan avulla niin myynnillisesti kuin seuraajamäärän kannalta.”

– Sanni Oranen / yrittäjä Koto Designmarket

Kukkapalvelu Vehkanna

Kukkapalvelu Vehkanna

“Kiitos Designkaverit luontevasta ja helposta yhteistyöstä kanssanne. Tällainen somemateriaali, joka on seuraajille helposti lähestyttävää ja samaistuttavaa on paras tapa markkinoida. Saimme kivasti DIY-pakettitilauksia ja vielä enemmän tämä aktivoi seuraajat ostoksille liikkeeseemme ja möimme paljon valmiita boho-kransseja.”

– Hanna Vehkalampi / yrittäjä Kukkapalvelu Vehkanna

Vuohelma

Vuohelma

”Kiitos hienosta yhteistyöstä, olen tosi tyytyväinen. Julkaisujen näkyvyys ja kertaukset/muistutukset oli tosi hienosti järjestetty.  Tuotetestaus oli tehty kunnolla ja videot niistä oli perinpohjaiset. Tykkään ennemmin pitkäjänteisestä markkinoinnista kuin sellaisesta, josta tulee hetkeksi suuri tilaustulva, mutta ei jatkotilauksia.”

– Petra Juvela / yrittäjä Vuohelma

Kaino

Kaino

”Yhteistyö Designkaverien kanssa on ollut helppoa ja mutkatonta! Designkaverien taustalla häärivät tyypit ovat helposti lähestyttäviä, hyväntuulisia ja joustavia. <3 Olemme olleet erittäin tyytyväisiä myös heidän tuottamiin kauniisiin kuviin ja sisältöön! Hyvää tyylitajua ja stailausta! Jatkossakin toivomme tekevämme yhteistyötä ja suosittelemme lämpimästi!”

– Niina Sinisalo / yrittäjä KAINO

Herttala

Herttala

”Designkavereiden kanssa yhteistyö on ollut aina luontevaa ja välitöntä. Yhteistyö on sujunut jokaisella kerralla hyvin ja Kavereiden tuottama sisältö on ollut aitoa sekä kiinnostavaa. Olen ollut yhteistyöhön tosi tyytyväinen!”

– Sanna / yrittäjä Herttala

Riemupuoti

Riemupuoti

“Tein elämäni ensimmäisen suuremman kaupallisen yhteistyön nyt Designkavereiden kanssa. Designkaverit oli turvallinen ja miellyttävä valinta, koska he ovat aina olleet luotettava yhteistyöläinen.

Designkavereiden ammattimimmit tekevät aina kaiken hyvin pieteetillä, raikkaasti, suunnitellusti, selkeästi ja läpinäkyvästi. Toiminta on ammattimaista, mutta samalla helpostilähestyttävää ja keveää. Arvostan visuaalisesti kaunista toteutusta ja tarkoin harkittua toimintaa. Kaikki oli niin hykerryttävän kaunista ja ihanaa katseltavaa jo itsellenikin! Kiitos yhteistyöstä Ella ja Essi!”

– Jenni Vauhkonen / yrittäjä RIEMUpuoti

Art by Johanna Ekola

Art by Johanna Ekola

“Yhteistyö Designkavereiden kanssa oli ihanan leppoisaa, ihan kun olisin tuntenut Ellan aina. Designkaverit hakivat tauluni kuvauslainaan ja ottivat kivoja tuotekuvia, jotka sain käyttööni. Designkavereilta tuli paljon ihania ideoita ja toteutus oli tehokasta. Kampanja tehosti myyntiä ja sain lisää seuraajia omalle Instagram-tilille. Kiitos desingkaverit! <3”

– Johanna Ekola