Yhteisö kotimaisen designin kavereille

Kokoamme yhteen kotimaisesta designista kiinnostuneet kaverit. Kanavistamme löydät kotimaiseen designiin liittyvät uutiset ja tapahtumavinkit, sekä kuulumisia ja tarinoita designmerkkien takaa. Liity kotimaisen designin kavereiden joukkoon Facebookissa ja Instagramissa:

Jos haluat kotimaisen designin tapahtuman tai yrityksen näkyviin kanaviimme, pistä meille viestiä osoitteeseen kaverit@designkaverit.fi

Iloiset pop-up kaupat

Kokoamme yhteen kotimaisen designin tuotteita ympäri Suomea järjestettäviin iloisiin pop-up kauppoihin. Kaupoistamme löydät kotimaisten yritysten tekemiä vaatteita ja asusteita, kodintuotteita ja tekstiilejä, koruja, käyttötavaroita sekä lähellä tuotettuja elintarvikkeita. Kaikki kaupoistamme löytyvät tuotteet ovat vastuullisesti ja eettisesti tuotettuja.

Haluatko yrityksesi tuotteita myyntiin Iloisiin pop-up kauppoihin? Katso tästä, miten voit hakea mukaan!

Menotipsit

Olemme koonneet yhteen kotimaisen designin tapahtumat ympäri Suomea. Vinkkaa meille, jos tiedät tulevasta tapahtumasta, tai haluat oman tapahtumasi näkyviin kalenteriimme! Voit pistää meille viestiä Facebookissa, Instagramissa tai sähköpostilla osoitteeseen kaverit@designkaverit.fi.

Ketä me olemme?

Olemme kolme kaverusta, joita yhdistää intohimo kotimaiseen designiin ja iloiseen tekemiseen. Tiemme kohtasivat viisi vuotta sitten, ja siitä lähtien olemme järjestäneet Iloisia pop-up kauppoja ja erilaisia tapahtumia yhdessä.

Meistä on huippua, miten paljon Suomesta löytyy erilaisia, upeita designmerkkejä ja kestäviä, vastuullisesti tuotettuja tuotteita. Haluamme, että muutkin pääsevät nauttimaan niistä, ja siksi tuomme kotimaisen designin sinne, missä sen kaverit ovat. Tästä ajatuksesta syntyi designkaverit!

Designkaverit

Ota yhteyttä!

Vinkkaa meille kotimaisen designin tapahtumista, putiikeista tai kuulumisista, hae mukaan Iloisiin kauppoihin, tai ota muute vaan yhteyttä! Olemme sinuun yhteydessä halutessasi yhden arkipäivän kuluessa. Emme käytä yhteystietojasi muuhun markkinointiin.

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä!